kLik SiNi...

kLik siNi...

Jom Chat...:: tinggal komen anda di sini ::.


Free chat widget @ ShoutMix

mY PicTUREs..


Saturday, August 2, 2008

Alhamdulillah (ost Anakku Bukan Anakku)

Alhamdulillah - Opick feat Amanda (ost Anakku Bukan Anakku)

Untuk muatturun klik pautan sebelah ---> muatturun

Hah ni mst ramai yg suka layan drama sinetron tv3 ni kan..
Anakku Bukan Anakku.. Saya takda la tgk sangat tp tau la jgk sket2 jalan citernya..hehe.. Pada sape2 yg blom ada lg lagu tema citer ni boleh la mendonlod kat sini ok.. Selamat berhibur!!


Khai, Mawi dan Zamani - TAK MUNGKIN BERPALING

Khai, Mawi dan Zamani - TAK MUNGKIN BERPALING

Untuk muatturun klik pautan sebelah ---> muatturun

Wah bestnya lagu ni..Gabungan tiga suara lelaki yg mantap!
Tp pada pendapat saya la, antara ketiga2 suara tu, suara MAWI yg menaikkan kesedapan lagu ni..hehe.. Sape setuju angkat tgn.. Apa pendapat korang plak?
Kalau tak setuju, sila la berikan komen anda...yeahh!!



Mila - GILA

Mila - GILA

Untuk muatturun klik pautan sebelah ---> muatturun

Saya dah dengar lagu ni, n' i really enjoyed it..Cute sangat lagu ni..
Pada sape2 yg blom dengar lg. Dialu2kan mendonlod..hehe..




My Family...


Ini adalah sebahagian drpd keluarga saya (sebelah abah).. Masa ni raya haji 2007. Ok saya bgtau la ek suma yg ada dlm pic ni. Dari mana ek nak start... Dari kanan row yg atas skali (yg berdiri) syamim, pakcik li, pakjang, makjang, juan, my mama, makcik ellis, fikri n' udin
Ok..dari kanan row kedua plak, hakeem, maklang, maktok (ketua family tu), my abah, n' ucu.
Dari kanan 3rd row, maksu, afiq, adreen, dalila, dada, elina, n' auji.
Hah, yg plg ke depan tu...berbaju merah bertudung hitam, yg plg comey..kih2..perasaan btul. Saya la...

...Balqis...she's so cute n' very smart..

video
Video ni diambil oleh Anis Sariman (sepupu saya..). Masa ni Balqis baru berusia x sampai 2 tahun.. Comel kan dia...
Hehe..Lagu ni slalu gak saya nyanyi masa kecik2 dlu..

kLik SiNi...

kLiK siNi...